Studiedag på Viljan!

Av: 
Vesna

Jag måste bara göra reklam för Lullan Backman! Vilken tjej och vilket engagemang på vår utbildning i hjärt- och lungräddning samt barnolycksfall på studiedagen den 2 mars. Det var många som hade ömma handleder efter att ha tränat hlr på både vuxen- och barndockan. Vi får hoppas att vi inte kommer behöva dessa färdigheter men skulle det behövas känns det tryggt att vi har gedigen utbildning i detta.

En annan favoritutbildare är Helena Vetso Petersson, lärare på Studium i Göteborg. Vi har följts åt under flera år då alla nyanställda går en utbildning i fördjupat läroplansarbete utifrån ett Reggio Emilia inspierat förhållningssätt hos henne och vi tar emot studiebesök från flera av hennes kurser.

Jag hade kallat Helena till oss då vi behövde en injektion av inspiraration till vår ateljé på äldrebarns sidan. Ateljén kommer fortsätta utvecklas under våren för att till hösten tillsättas med en ateljrista. Det känns väldigt spännande att kunna utveckla verksamheten och att en dröm jag haft i många år äntligen kommer uppfyllas.