Viljan Superstäd

Hem- och företagsstäd - med extra trygghet

Viljans superstäd är ett systerföretag till Förskolan Viljan. Föräldrar på förskolan har förtur till de mest attraktiva tiderna på ons-fredag.

När vi städar hos Er är det alltid samma person som genomför arbetet. Det ger Er extra trygghet och gör att städkvaliteten blir hög och jämn. Vi lär oss hur er bostad eller lokal städas på ett effektivt sätt och hur ni vill ha det genomfört.

Vi har inga framkörningsavgifter, ingen bindningstid och en enkel prislista. För de som vill kan extratjänster läggas till som t.ex. renbäddning av sängar, rengöring av ugn mm.

Om Viljans Superstäd

Vi är ett litet lokalt städbolag med stora ambitioner. Vi vill leverera det bästa hemstäd ni har upplevt - därav namnet Viljans Superstäd. Det är ett namn som förpliktigar. För att hålla hög och jämn kvalitet i våra städtjänster får all vår personal först arbeta med städ på förskolan och hos några utvalda hemstädskunder. När de når superstäd-nivå får de börja med hem- och kontorsstäd hos Er kunder. Då har de oftast arbetat 6-12 månader hos oss och vi känner dem väl. Förtroendet mellan Er kunder och våra städare är mycket viktigt för oss.

För mer information och kontaktuppgifter besök http://www.viljanssuperstad.se