Liten ändring i menyn

Av: 
Köket

Idag är det torsdag den 4/10 och det har gjorts en ändring i vår meny. Istället för köttbullar så har vi haft en köttfärsröra med fetaost, potatis och sås. Jag har varit sjuk ett par dagar och då kan sånt här hända. Köttbullarna kommer inom kort. Tack snälla Maria J för att du har skött om köket på tisdag och onsdag. Alla är tacksamma för att du vill vara här, du känner ju alla i huset och vet vad var och en behöver. Dessutom är köket fint när man kommer tillbaka. Det är gott att ha dig.

Nu på eftermiddagen så har jag förberett såsen till morgondagens fiskgryta. Den blir ju godare om den får smaka till sig lite. I såsen finns kålrot, morot, dill, tomatpuré, räkor, matlagningsgrädde, gurkmeja och lite matlagningsvin. Nu får vi smaka av den imorgon bitti och se om den blir riktigt god :-)

Mellanmålet idag bestod av grillad korv + bröd uppe på grillplatsen på gården. Vid vindskyddet. Det har varit en dag då barn och personal gjort höstfint på gården. Som tur var kom solen fram och gjorde allt roligare. 

Vi hörs / Ragnhild