Påsk firande på Viljan!

Av: 
Vesna

Varje år har jag tittat på när pedagogerna bjuder barnen på påsk teater, men då det saknades ett troll i år pga av sjukdom var det bara att hoppa in för mig. Tyvärr tog jag rollen som elakt troll på allvar och jag skrämde något litet blåbärs barn....=(   Efter teatern var barnen nyfikna på oss som spelat och hade massa frågor och kommentarer. Hur jag fick min tand svart var spännande (en utklippt liten papperslapp då målarfärg inte funkade så bra).

Ragnhild och Sara har fixat en fantastisk påsk buffé och på avdelningarna har det arbetats med påsk tema högt och lågt. Det är så härligt med det pedagogiska året och våra traditioner både vad gäller mat och arbetet ute på avdelningarna. Vi har en grupp som arbetar med våra traditioner och det är alltid spännande att se vad som väntas inför en ny högtid.

Önskar er en riktigt härlig påsk!.