Påsklunch på Viljan

Av: 
Köket

Idag känns det att påskhelgen har börjat på Viljan.

Feststämningen finns i huset. Maten är på gång överallt i köket, kylarna är fulla av förberedda maträtter. Extra roligt är det i år när Sara är med och fixar maten. Även vår praktikant Fredrik är med och röjer i disken.

Men mitt i allt måste vi lägga in en paus. Viljans påskteater får man inte missa. Personalen spelar en påsksaga för barnen. Man blir bara lycklig av att barnen får vara med om sånt här, personalen bjussar verkligen på sig. Även chefen var med iår, hon var ett underbart troll.  

Sen direkt in och fixa det sista innan Hällebergets mat åkte iväg dit. Nu börjar det bli rejält med matgäster där också, kul. Vi har precis samma maträtter på buffén. Här får ni se lite bilder från buffébordet. De mindre barnen äter i första sittningen och de äldre ca en timme senare. Alla kan äta i lugn och ro.

På bordet stod: Prinskorv, småköttbullar, ägghalvor, spenatsås,  gul paprika, inlagd löksill, vitlöksill, senapsill, coctailtomater, janssons frestelse, kycklingspett och persiljestekta småpotatis. Vi dricker vatten till maten. Påskmust bjuder ni säkert på hemma om ni tycker om det. Här har vi det lika festligt utan.

Som ni ser så serverar vi så klart EKO ägg, gott skall det ju vara på Viljan. Bättre lägga pengarna här än på läsken :-)

GLAD PÅSK! önskar vi alla föräldrar och barn.

/R