Personalens Julkväll

Igår den 4 december firade personalen på Viljan Stället och Viljan Hälleberget gemensam Julkväll.
Som lite inspiration kommer här massor av bilder från vårt julbord som vi i år kallade för Västkusten möter Norrland.

Och varför lägger vi då upp mängder med bilder på personalens festbord. Jo för att barnen kommer att få nästan samma mat lite närmare jul. Då kommer det att se så här ut har vi tänkt. Med några undantag. Kanske kan vi ge er lite uppslag om någon rätt vi haft att bjuda på. Eller se något ni kan ta efter vid uppläggningen.

Vet att det blir lite mindre tid att blogga den dagen då barnens mat serveras så varsågod här kommer rätterna:

Varm Chevré toast med kantareller, hjärtformad med ett pepparkaksmaått
Rökt Älgstek med råa lingon, blir det över i påsen, rårör dem lite socker till gröten
Gravad lax med Hovmästarsås
Grön Ädelost med pepparkaka
Kräftmarinerad sill
Matjesilltårta garnerad med kavring, hackat ägg och räkor
Vedrökt Fläskkarré
Hjortronsås (creme fraiché med hjortronsylt, lite salt och vitpeppar gott till det rökta köttet)
Renkorv
Björnbärssill
Varmrökt Lax
Vörtbröd smör
Anyapotatis, lätt kokta med olivolja och flingsalt
Janssons Frestelse
Coctail tomater

Den gröna garneringen är färsk grönkål

Till kaffet serverades det en Chokladfondant

Karameller
Julklappar
Och så ser ni julbordet i vår Piazza

Trevlig början på julen och tack till all personal för att ni gör festen komplett med ert glada humör.
Tack för julklappar från julklappsspelet och fin julkorg.
Ser fram emot nästa år med ER ALLA sköna typer, ni gör det extra roligt att gå till jobbet VARJE dag.

Nu går vi hem och pyntar till det ännu mer för idag skall kärven upp till småfåglarna innan det fryser till.
/Ragnhild