Förskollärare till Viljan

Av: 
Vesna

Viljan består av två förskolor som drivs i enskild regi av Vesnas Förskolor i Kungälv AB. Vårt framgångsrecept är pedagoger som får utvecklas och utmanas i en dynamisk organisation. I denna miljö växer och utvecklas både vuxna och barn, såväl som individer och grupp.

I höst vidareutvecklar vi verksamheten tillsammans med en pedagogista och ateljerista. Då vi internrekryterar till dessa tjänster söker vi nu förskollärare externt.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med engagerad ledning och pedagoger, där alla brinner för att arbeta Reggio Emilia inspirerat. Vi älskar att diskutera, reflektera och påverka verksamheten framåt. Hos oss är reflektionstiden schemalagd och kompetensutveckling en självklarhet. Vi har en naturlig utemiljö där barnens fantasi får fritt spelrum. I vårt tillagningskök lagar Sara och Ragnhild maten från grunden och vår vaktmästare Daniel fixar det mesta i våra miljöer.

Vi söker dig som brinner för att arbeta Reggio Emilia inspirerat. Vi tror att du är en medforskande pedagog som ser miljön som den tredje pedagogen och arbetar med pedagogisk dokumentation. Du gillar utmaningar och vill fortsätta växa både som pedagog och person. Du är trygg i dig själv och har ett reflekterande arbetssätt. I din kommunikation är du tydlig, ärlig och arbetar med öppna frågor.

Välkommen att skicka din ansökan med cv till vesna.birkedahl@forskolanviljan.se. Vill du veta mer ringer du mig, Vesna Birkedahl på 0731-838644 eller går in på www.forskolanviljan.se. Skicka in din ansökan snarast eller senast 15 mars. Ser fram emot att läsa din ansökan!

/Vesna Birkedahl, Verksamhetschef