Utspark!

Så var dagen äntligen här som alla längtat till – utsparken!

Traditionsenligt får barnen, som går vidare till förskoleklass, önska sig precis vad de vill till sin utsparksmiddag. Ragnhild och Sara lyckas varje år få till en helt fantastisk buffé. Barnen satt i över en timme och åt av varmrättsbuffén. De pratade, hämtade mer mat, skrattade, hämtade mer mat och fortsatte konversera vid bordet. Efter varmrätten var det dags för efterrättsbuffén och barnen fortsatte att prata och bara njuta av middagen. Det var glada och förväntansfulla blickar överallt. De visste vad som väntade….=)

Nu var det dags att få sin medalj av chefen på Viljan....=)
Nu hade de officiellt tagit examen och det var bara att åka rutschkana ut genom fönstret.

Äntligen var det dags för vattenkrig! Barnen mot vuxna. Alla hade laddat med vattenpistoler och vattenballongerna stod laddade och klara. Klara, färdiga, kör!

Att varje år stå i mitten av detta vattenkrig och fånga ögonblicken med kameran är så roligt. Vattenballonger och vattenstrålar sprutar runtomkring mig och barn och vuxna springer runt och skrattar, jagar och skojar.

Efter en halvtimma dyker förstärkning upp. De vuxna tyckte de hade underläge mot barnen så de hade fått hjälp av brandkåren som kom och ville vara med i vattenkriget. Det var otroligt uppskattat. Som tack fick de med ett fat med bakelser från Ragnhild och Sara.