Nystart i köket

Nu startar vi upp i köket med en ny kock. Han heter Joel är utbildad välrenommerad kock och har tills nu arbetat på Marstrands Havshotell.
Joel kommer att göra Sara´s arbete när hon efter nästa vecka går på mammaledigt.
Han kommer att vara på Viljan Hälleberget och ordna med lunchen och övrig tid på Viljan Stället. Han arbetar heltid.
Denna veckan har vi jobbat ihop alla tre och fått provsmaka hans goda mat, det ser verkligen mycket lovande ut.
Välkommen till oss Joel hälsar vi alla i personalen i båda husen. Det kan bli väldigt god mat och mycket bra musik i köket framöver. Team Viljan har stora ambitioner :-)

Välkomna också alla nya och tidigare familjer som nu börjat komma till oss. Vi ser fram emot att laga massor av god mat till era barn och personalen. Vi jobbar vidare på att ännu mer öka på det ekologiska sortimentet (drygt 30 % förra läsåret) Vi vill laga hemmalagat så mycket det bara går. Kanske har vi 5 % som inte är det. Då är det pga. tid,  sjukdom  eller att det kan vara ett väldigt bra tillfälle för att bjuda på något speciellt. Vi har massor av ideér på gång så nu fyller vu köket med go matdoft varje dag.

Jag skall försöka uppdatera så ofta jag kan. Det är roligt att ni tillsammans med era barn kan läsa och se på bilder om maten. Det är ju en stor del av vårt välbefinnande med god och varierad mat. Nu har vi samlat inspiration under sommaren som jag hoppas skall komma alla till goda. Välkomna till Restaurang Viljan allihopa!

/Ragnhild