Julklappstips för lirare i köket

Av: 
Köket

Jag börjar höra att en del har handlat massor av julklappar redan. Vad önskar barnen sig. Hur mycket leksaker har de redan i sina rum. Vilken julklapp kan göra dem stolta och som kan kan ha kul med ihop. Jo här har ni ett bra tips. Gå in på  www.prowear.se  och titta under Kök och servering kockrockar till barn. Kostar inte mer än drygt ett par hundringar. Kanske som en låda Lego, som de redan har :-)   

Köp gärna en som man kan vika upp ärmarna på några varv, för de kommer att gilla att ha den på sig när de lagar mat och bakar i flera år. Lätt att tvätta i 60 gr. Kör den 5 min i tumlaren, skaka ordentligt och häng den på en galje. Klart och ni har en snygg liten kompis som snart lagar så bra mat att ni blir överraskade.

På bilden ser ni mitt barnbarn Anton som hjälper pappa att fixa fredagsfika och en äldre bild där han vispar med elvispen. Kan garantera att han känner sig stolt när rocken åker på. Han är inne på tredje året med sin rock.

Och mitt barnbarn Tobias som liten med mössan på, de gillar verkligen sina rockar och mössor. Det är trevligt att de är i samma material som i mina jag använder här på jobbet.

Vill ni maxa lite så köp även en kockmössa till. Finns med kardborreband där bak för att få lämplig storlek. Finns under kockmössor på samma adress under en hundring.

 

/ps. föräldrarna har godkänt att de får gärna vara med på bilderna i vår blogg/R