Dillkött en traditionsrätt
2017-02-21
Av:
Köket
Idag har vi haft hemlagat Dillkött till lunch. Härligt svenskt Kravmärkt kött 25,5 kg som puttrade i drygt 2 timmar igår. Tänkte ta bild av den färdiga rätten också men det gick inte, innan vi hann blinka stod där 10 tomma uppläggningsfat, skrapade. Det var en av de tradtionella maträtter vi vill ge barnen några gånger varje termin. Mycket nya influenser blir det ändå men det känns rätt att de skall veta vad de gamla svenska rätterna är för något. Känna doften av när det tillagas och även våga smaka när någon annan också bjuder dem på liknande rätter.
/Ragnhild
Taggar
- Ateljen (34)
- Ateljén (1)
- Restaurang Viljan (140)
- Vesnas blogg (71)
Arkiv
- oktober 2020 (1)
- november 2018 (1)
- augusti 2018 (2)
- juli 2018 (1)
- juni 2018 (2)
- maj 2018 (1)
- april 2018 (2)
- mars 2018 (4)
- februari 2018 (2)
- januari 2018 (2)