Förskollärare, nyfiken på Viljan?

Till hösten söker vi förskollärare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på Viljan.

Viljan har två förskolor som engagerat drivs av Vesnas Birkedahl i enskild regi. Vårt framgångsrecept är modiga, ansvarstagande och nytänkande pedagoger som vill utvecklas, för på Viljan växer både vuxna och barn!

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö för stora som små och hämtar vår inspiration i Reggio Emilia filosofins tankar. Vi arbetar som medforskande och lyhörda pedagoger i inspirerande ute- och innemiljöer där barnens nyfikenhet, skaparlust och upptäckarglädje utmanas. Med pedagogisk dokumentation som arbetsverktyg följer vi upp, utvärderar och utvecklar verksamheten tillsammans. Som stöd i våra processer och för att utmana finns vår pedagogista och ateljépedagog. I vårt tillagningskök lagas maten från grunden och vår vaktmästare fixar det mesta i våra miljöer.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med god insikt i styrdokument och aktuell forskning. Som person är du nyfiken med en positiv människosyn och ett professionellt förhållningssätt.  Du vill utmanas och fortsätta växa både som pedagog och person. Du är trygg i dig själv och har ett reflekterande arbetssätt. I din kommunikation är du tydlig, ärlig och arbetar med öppna frågor.

Vill du veta mer ring verksamhetschef Vesna Birkedahl på 0731-838644 eller gå in på www.forskolanviljan.se. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen att maila din ansökan redan idag till vesna.birkedahl@forskolanviljan.se eller senast den 16 april.