Tack för denna våren

Av: 
Köket

Tack så jättemycket för en underbar vår med alla härliga barn och personal. Så mycket kärlek man får varje dag av er ALLA i husen. Det är få förunnat att ha det så på jobbet.

Stort grattis till vår kock Joel och hans sambo Christina som fick en väldans söt dotter för en vecka sen. Nu får Joel gotta sig hemma under sommaren och sen kommer han att vara på Lingonet under hösten. Det kommer att gå toppenbra för han är en så lugn, rolig och härlig person. Jag vill inte släppa honom helt, behöver vi vikarie i köket skall han få komma till oss igen.

Den som kommer att vara med mig i köket igen är Sara, vår kock som nu vart hemma och varit barnledig i nästan 2 år.  Vi tre skall ta hand om er ihop, en perfekt lösning ifall deras små blir sjuka. Sara fortsätter ju också som tidigare på Hälleberget och här.Välkommen tillbaka spjuveraktiga roliga  arbetsmyran Sara. Så glad att jag har er två med mig i köket.

Nu är det sista veckan för Noomi som extra personal i köket, hon går vidare på nya äventyr. Tack snälla för allt du gjort för oss i köket några dagar i veckan under nästan 1,5 år. Vi önskar dig ett stort lycka till med allt du hittar på.

Tack alla föräldrar för sommarpresenten, den skall vi mysa med och tänka på er.

Sist med inte minst vill jag önska alla barnen som lämnar Viljan Stället och Hälleberget ett stort Lycka till i sin nya skola mm. Ni finns alla i våra hjärta i framtiden. Och följer er med glädje här och där.

Trevlig sommar önskar vi från Köket på Viljan. Fast det skall bli gott att vara lite ledig ser jag fram emot hösten på Viljan, ha det bra allihop.
Ragnhild