Våra bloggar har flyttat in i en app. Blogginläggen nedan är del av vårt bloggarkiv.

Arkiv: februari 2014

Vesna

Det kom ett brev på mailen. Ett brev som lockade fram tårar. Tårar av glädje, då jag blev så rörd av att någon jag inte känner uppskattar och inspireras av mina tankar om hur förskolan borde få vara. Men också tårar av sorg, då personen beskriver en verklighet inget barn bör få vara i.

Personen har gett sin tillåtelse att publicera brevet på min blogg.

Köket

Dessa veckor lär vi oss av alla idrottare i OS hur viktigt det är med Teambuilding. På Viljan gör vi likadant. På de första två korten ser ni hur det kan se ut när vi på Viljan har Personalmöte första måndagen i månaden på kvällen. Denna gången blev det lite Italienska godsaker. Vi har det gott ihop och dessa stunderna betyder mycket då vi ses all personal både på Viljan/Stället och Viljan/Hälleberget.

Vesna

Idag fick vi besök av riktiga superhjältar!

Det var Dårarnas Teater som hade gjort en föreställning för barn 3-5 år som hette Visteatern SUPERHJÄLTAR. Dom sjöng och spelade och avslöjade att trots att de var superhjältar så var dom alla rädda för någonting. Barnens spontana reflektioner är så härliga. När en superhjälte berättade att hon var rädd för spindlar så utbrast flera barn att de kunde döda spindeln åt henne, så det var inga problem….=)

Vesna

Det finns helfabrikat och det finns halvfabrikat och så finns det kärleksfabrikat...=)
Made by Ragnhild och Sara.
Ha en härlig Alla hjärtans dag...=)